Сексуално фрустриран слон го акна од земја малото слонче (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Несекојдневна сцна со „сексуално фрустриран“ слон ги шокираше посетителите на Националниот парк Addo Elephant во Јужна Африка.

Малото слонче наводно му засмета на големиот слон во „водењето љубов“, испречувајќи се на неговиот пат, пред неговите нозе, а со оглед дека сега е сезона на парење на слоновите, „напалениот“ слон својата фрустрација ја истури врз младенчето, во обид да ја стигне женката.