Славни

СЕКСИ КАУБОЈКИ: Ангелите на Викторија по жешка долна облека спремни за ’Дивиот запад’!

Дивиот запад и облеката од тој период се уште е фетиш за многумина, не само во САД, туку ширум целиот свет.

Тоа им е познато и на одговорните во Викторија Сикрет, кои решија своите најпознати ’ангели’ да ги претстават во едно такво издание.

Така, Кандис Свенпол и Алесандра Амброзио направија секси фото сесија во Аспен, Колорадо, позирајќи во долна облека со каубојски елементи.

Living out cowgirl fantasies ?

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Ready, set and ✌️!!! @michaelbay doing what he does the best, directing #vsholiday commercial !!! #bts ? @jeromeduran

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

By the ? with @alessandraambrosio

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

I apologize in advance for the over posting but it's not everyday you get to be a cowgirl. ?✌?

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

???

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Rise and shine✨?

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Aspen [email protected] @fulviafarolfi @diegodasilva_ @ed_razek @elizabethsulcer @enamelle

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

? @victoriassecret

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

@victoriassecret @_virginiayoung_ @brianbuenaventura_ @tracydeleu @enamelle

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Wild Wild West out here? @jeromeduran @ed_razek @insta_bobb @enamelle @_virginiayoung_ @victoriassecret

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

#giddyup ??? #bumbumtamtam

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Cowgirl in the grass ?? #vsholiday17 #Aspen ? by @jeromeduran

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Wild Wild West … ? #vsholiday17

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Advertisements
To Top