Секси или језиво? Си извадила 4 ребра за да го има најтанкиот струк!

Германската старлета Софиа Вегас, некогашното златно лице на берлинскиот саем за еротика Венус, извадила четири ребра за го има најтанкиот струк.

Нејзиниот струк има само 42 центиметри, а инспирација и се Шер и Брижит Бардот, за кои се мисли дека исто така подлегнале на вкави операции.

На оваа старлета тоа не и единствената корекција која ја направила. Четири пати го корегирала носот, градите и се зголемувани во неколку наврати, а се претпоставува дека има и силиконски задник.

Иако некои се воодушевени од нејзиниот изглед, поголем број се шокирани од нереалните пропорции.