Запознајте го мачето со „две лица“! (фото)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Сите ќе се сложат дека луѓето со „две лица“ се оние од кои треба да бегаме. Никој не сака дволични особи, но кога е во прашање маче со „две лица“ мислењето ќе биде подруго.

Мачката Нарниа се родила со чудна и преубава особина, пола од нејзиното лице е црно, а пола е сиво. Нејзината сопственичка веднаш се заљубила во неа, а кога нејзините слики ги споделила на интернет, другите луѓе имале иста рекација.

Со нејзината посебност се водушевил и фотографот Жан Мајкл и направил неколку прекрасни фотографии. Се уште не се знае точниот изглед за ваквиот нејзин изглед, но сепак е преубава.