Секс на паркинг: ’Удрија’ на хауба, но наиде сопственикот па…


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Еден напален пар се најде во најпознатите светски таблоидни портали откако видеото како се обидуваат среде бел ден да имаат секс на хауба беше објавено на интернет.

Да биде приказната, почнаа тројца, но, за нивна несреќа, веднаш дојде сопственикот на Шкодата и ја прекина забавата. Момците веднаш ги навлекоа пантолоните и избегаа, а девојката остана затечена. Погледнете: