„Секоја година“ – историографска мапа на Европа од 400 г.п.н.е. до денес


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Видеото ги прикажува границите и населението на секоја држава во Европа во секоја година поединечно, почнувајќи од 400 година пред нашата ера.