Сеирџиите напаѓаат: Нашиот Перо и Перо од „Али Експрес“ еден до друг! (Фото)

Вчерашниот натпревар на Црвена Звезда против тимот на Тамиш посебно интересен беше за фановите на Перо Антиќ.

Сеирџиите успеаа да пронајдат начин да се пошегуваат на сметка на плејмејкерот на црвено-белите Филип Човиќ.

Фоторепортерите ги уловија Човиќ и Антиќ еден до друг, а како што кажавме сериџиите не ја пропуштија оваа шанса.