Сè за публицитет: Скандалозно однесување на Мадона на изложба во Лондон


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


58-годишната пејачка со своето однесување ги шокираше посетителите на престижната изложба на фотографии во Лондон.

3-11-madona1

Со чаша вино во раката таа седна на земја и ја крена едната нога високо, а потоа остана да седи на земја гледајќи во својот мобилен телефон – пишува Daily Mail.

3-11-madona2