Сараиште 2021 – едно од најубавите чествувања на Богојавление кои ги имате видено (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Без никакво присуство на натпревар при фаќањето на крстот, без дофрлувања, навреди, пцости, без непријатни ситуации. Едноставно, сложно, чисто и моќно.

Извор: Охрид24