Само си стоеше еден час на улицa во Лондон – СТЕГНАТА ВО ЖЕШКИ ХЕЛАНКИ!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Експериментот навидум толку едноставен, што делува дури и глупаво. Но, реакциите на минувачите го прават да биде и тоа како интересен, интригантен и возбудлив.

Ева имаше само една единствена задача – еден час едноставно да си стои на тротоарот од лондонските улици и да си пишува СМС порака. Стегнатите жешки хеланки се факторот кој ја правеше атмосферата жешка и интересна. Еве ги реакциите на минувачите.