Сам си го дуздисал, да го вози со ќеф: Најфраерското Фиќо кое сте го виделе


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Како и секој друг фан на легендарното Фиќо, така и Дин решил својот модел да го претвори во уникатен примерок на кој ќе биде горд.

Но, тој во „шминкањето“ отиде неколку чекори подалеку, собирајќи разни делови од разни модели на Fiat 600, произведени ширум светот, за да го дотера својот автомобилски миленик. Речиси сите делови кои ги има ставено на своето Фиќо, поточно 90% од нив, се нови. На фотографиите погледнете во каков лепотан го претвори својот мал миленик.