Вебкафе

Романскиот министер по гаќи го најави продолжувањето на националното фудбалско првенство

Романскиот министер за спорт, во вклучување во живо на телевизија, направи гаф со кој стана инстант ѕвезда на социјалните платформи каде видеото вирално се споделува.

Јонут Строе требаше само да го соопшти датумот на продолжување на националното првенство, но сето тоа испаднаприлично непријатно за него.

Advertisements
To Top