РОДИТЕЛИТЕ ВО ПАНИКА: „Алах Акбар“ во училиштето „Крсте Петков Мисирков“ во Радовиш (ВИДЕО)


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Во рамки на верски обред, кој се случуваше во училиштето „Крсте Петков Мисирков“ во Радовиш, свештеното лице на микрофон повторуваше „Алах Акбар“.

Ваквиот верски обред се случуваше пред почетокот на вечерата за ифтар, и тоа во училишната менза.

Родителите се загрижени, но ниту една институција досега не поведе никаква реакција поради ваквиот чин среде училуште во Радовиш.