Рипна в море бегајќи од полицијата, но таму почна поопасна брканица (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Кога кај 20-годишниот Захари Кингсбур била пронајдена дрога, истрчал од автомобилот на плажа во Северна Каролина и избегал во морето каде почна да го брка ајкула.

„По околу 60 минути Кингсбур се наоѓаше на околу 1.200 метри од брегот, а визуелниот контакт беше изгубен. Во тој момент потерата се претвори во акција за негово спасување“, извести полицијата на Северна Каролина.

По извесно време бил спасен, но и уапсен за отпор при апсење и поседување дрога.