Репертоар на кино „Милениум“ – еве што ќе се гледа од 4 до 10 февруари


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Тековен репертоар на киното „Милениум“ од 4-ти до 10-ти февруари.

На репертоарот на кино „Милениум“, од 4 до 10 февруари, тековно можете ги гледате следниве филмови:

ЧЕТВРТОК-ПЕТОК (04.02. – 05.02.):

13:00 часот – СНЕЖНО ВРЕМЕ (SNOWTIME!) – премиера

15:00 часот – РАЗУЗДАНИОТ ДЕДО (DIRTY GRANDPA)

17:00 часот – ПОВРАТНИК (THE REVENANT)

20:00 часот – КРИД (CREED) – премиера

22:30 часот – ОБЛОЖУВАЊЕ НА СТОЛЕТИЕТО (THE BIG SHORT)

САБОТА – НЕДЕЛА (06.02. – 07.02.):

11:00 часот – МЕЧОКОТ ОД СЕВЕР (NORM OF THE NORTH)

13:00 часот – СНЕЖНО ВРЕМЕ (SNOWTIME!)

15:00 часот – РАЗУЗДАНИОТ ДЕДО (DIRTY GRANDPA)

17:00 часот – ПОВРАТНИК (THE REVENANT)

20:00 часот – КРИД (CREED)

22:30 часот – ОБЛОЖУВАЊЕ НА СТОЛЕТИЕТО (THE BIG SHORT)

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (08.02. – 10.02.):

13:00 часот – СНЕЖНО ВРЕМЕ (SNOWTIME!)

15:00 часот – РАЗУЗДАНИОТ ДЕДО (DIRTY GRANDPA)

17:00 часот – ПОВРАТНИК (THE REVENANT)

20:00 часот – КРИД (CREED)

22:30 часот – ОБЛОЖУВАЊЕ НА СТОЛЕТИЕТО (THE BIG SHORT)