Рекордерка во тетоважи: Таа е најистетовираната пензионерка на светот


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Се вика Шарлота Гутенберг и доаѓа од Флорида, Америка. Почнала да се тетовира откако починал нејзиниот сопруг, кој претходно не ја пуштал да се тетовира. Денес 91% од телото и е покриено со тетоважи.