Реј Сомер – 11 милиони причини за 11 милиони следбеници


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Кога ќе го чуете терминот „Кралица на Инстаграм“ кој изминатиов период сè почесто се користи отколку што треба, за оние поупатените во сексапилот кој се објавува на Инстаграм, на ум веднаш ќе им падне ликот и телото на Сомер Реј.

A photo posted by Sommer Ray (@sommerray) on

Оваа 20-годишна убавица на Инстаграм има изградено своевидна империја на сексапилот со скоро 11,5 милиони „поданици“ кои се бесплатни корисници на нејзините жешки фотки.

A photo posted by Sommer Ray (@sommerray) on

Фитнес обожавателката Сомерс својата популарност одлучи да ја претвори во пари преку продажба на календар со нејзниите скокотливи фотки кој може да го купи секој кој ќе посака да го направи тоа, безусловно.

A photo posted by Sommer Ray (@sommerray) on

A photo posted by Sommer Ray (@sommerray) on

A photo posted by Sommer Ray (@sommerray) on

A photo posted by Sommer Ray (@sommerray) on