Видео

Реална тепачка, без камери: Брус Ли во кунг фу акција ги растура противниците (видео)

Доказ дека неговите боречки кунг фу вештини никогаш ни под разно не треба да бидат ставени под сомнеж дека се ефикасни и импресивни само на филмовите, пред камерите. Неповторливиот, еден и единствен Брус Ли во реална кунг фу акција.

To Top