Раде Шербеџија, црвено од „троколка“ и … Инес (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


„Не дај се Инес“ – „сто години“ подоцна. Раде, веќе во години, но со одржан стил, винце од познатата „троколка“ (или тролитарка), со Тадиќ и Холцворт на гитара и виолина во позадина. Во живо, со многу повеќе носталгија, тага и елегичност.