Работи кои мажите ги сакаат во сексот, а се срамат да ги сподалат!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


За мажите сексот не е само секс, како што мислат повеќето жени. Посината половина исто така има не помалата потреба од нежност за време на секс.

Мажите сакаат да бидат допрени, да уживаат во долга љубовна игра, но само малкумина од нив ќе ја признаат желбата бидејќи не им дозволува машката природа.

Ова се 5-те работи кои мажите ги сакаат, а се срамат да ги споделат:

Мажите сакаат да ви одговарат
Раширен е стереотипот дека мажите се заинтересирани само од своето сексуално задоволство, но не и од тоа на партнерот. Тоа не е точно. Вљубениот и сакан маж е подготвен на се за да ве натера да ја достигнете најголемата радост.

Мажите сакаат повеќе допир
Предигра е не помалку важна за мажот. Тие обожаваат да бидат допрени и се возбудуваат до крајни граници, но не паѓаат на нежни признанија и затоа тешко би го споделиле тоа со вас, особено ако не сте уште доволно блиски.

Сексот е повеќе од секс за мажите
Постојат приказни кои жените ги поврзуваат со посилниот пол и важат само за некои мажи, но не и за сите. Некои господа навистина не им оддаваат значење на чувствата и се фокусираат само на физичкиот дел од врската, но тие се малцинство.

Повеќето мажи го оддаваат и телото и душата во сексот и дамите не треба да го потценуваат овој факт. Линкот кој настанува помеѓу маж и жена за време на интимниот чин, е многу посилен за мажите отколку се мисли.

Мажите може да сакаат да ги каснете нежно
За страста нема граници. Не плашете се да пробате и малку груби игри во кревет. Од реакцијата барем ќе знаеш дали да го повторите тоа следниот пат или не.

Мажите сакаат да ги оставите светлата
За жал и огромна грижа за жените, претставува намерата што повеќето мажи сакаат да имаат секс на светло. Тие тешко ќе ви ја споделат оваа желба, бидејќи знаат колку поради овој факт се преплашени жените. Мажите сепак обожаваат да гледаат голо женско тело и со сите негови облини и вашите реакции на нивните допири. Тоа ги возбудува до крајни граници.