Работи еден ден во 6 месеци, менува една светилка и зема 20.000 долари за тоа (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Нормално, не станува збор за менување светилка во обичен објект.