Славни

Прв дел од „Трите“ – видео сторијата за Катица, Ленче и Фатиме

Како обвинителките Катица Јанева, Ленче Ристоска и Фатиме Фетаи стигнаа до СЈО? Колку нивната волја да се успее била посилна од сите препреки?

Сторија за човечката издржливост, непоколебливост. Што се случуваше далеку од очите на јавноста додека се формираше Специјалното јавно обвинителство, како почнаа и со што се соочуваа? Како реагираа најблиските?

Еве го првиот дел од сторијата за СЈО на А1.Oн.

To Top