Прв пат во животот видоа плажа и океан (видео)


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Седум жители од кинеското селото Булин прв пат во животот виделе плажа и океан, па некој ја снимил нивната реакција на тој момент и ја споделил на интернет.

Луѓево навистина срдечно и искрено му се израдуваа на океанските бранови и песочното крајбрежје.