Славни

Пророчки скеч на К-15: „Нема во Европа, нема место“

Слично како што Симпсонови во САД имаат еден куп „пророчки“ моменти и сцени со кои како да ја предвидоа дел од иднината (актуелна сегашност и реалност) на американската политичка сцена. Еве ги нашите легенди од периодот кога беа во топ форма и креативност.

Advertisements
To Top