Вебкафе

Приватна вила од природни материјали по принципот „направи сам“ – вака се прави тоа

Типов е гениј за овие работи базирани на концептот „направи сам“ на примитивен начин, користејќи строго природни материјали и примитивни алатки, без употреба на никаква модерна и современа технологија.

Еве ја забрзаната верзија на снимката од изградбата.

А еве како одеше сето тоа чекор по чекор.

А еве како да си направите и независен извор на техничка вода за миење и бањање веднаш до симпатичната вила.

To Top