Приватна колекција на оружје „тешка“ 1 милион долари (снимка)


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Типот 15 години посветено купувал оружје за својата приватна колекција и сега решил визуелно да ја сподели истата со јавноста преку неговиот YouTube канал.

Вратата што ја чува оваа колекција е тешка 2.700 килограми. Чувството е како да си во некоја игра и да треба да бираш оружје, од денес па се до Прва Светска Војна. Но тоа не е се, чекајте да видите што си купиле со сопругата за Божиќ. И нормално доколку имате некоја желба, може и да пука за вас.