ПРЕДЕБЕЛ СИ ЗА ТАА МАИЧКА: Сигурно, ова му беше последен пат да го навредува!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Еден насилник, какви што секако сте сретнале во животот, навредуваше прилично помладо и пониско момче, велејќи му дека неговата маичка е премала за него, алудирајќи на неговата дебелина. И после ова, веројатно нема да го прави тоа: