Правничка „распаљотка“: Судијка принудувала адвокати на групен секс

38-годишната судијка Доун Гентри од округот Кентон, Кентаки, обвинета е за злоупотреба на нејзината судска положба и судницата за организирање групен секс со адвокати.

Според обвиненијата, таа наводно принудувала адвокати да имаат секс со неа и нејзиниот поранешен партнер, а оние кои одбиле, според Метро, би го изгубиле преференцијалниот третман на судот.

Таа, исто така, наводно имала сексуални односи во тројка со нејзината секретарка и нејзиниот љубовник, кој е поранешен свештеник, и им дозволувал на вработените да пијат на работа. Исто така, таа е обвинета дека ја искористила својата позиција да го вработи во судот љубовникот на нејзината секретарка.

Судијката, како што можете да претпоставите, ги негира овие обвиненија.