Живот

Повеќе разголуваат, отколку што покриваат: „Фармерчињава“ чинат 130 евра

Искинатите женски фармерки како моден феномен достигнаа сосема ново ниво кое никој не претпоставуваше дека може да го достигнат, а оние кои ќе сакаат да го искусат новиот „искинат“ тексасен тренд ќе треба да одвојат 130 евра за тоа.

Екстремно искинатите „фармерки“ (во наводници, оти тешко дека овие неколку тексасни ленти можат да се наречат фармерки) за кратко време станаа вистински хит, а дизајнерите ги опишуваат како „фармерки со висок струк кои привлекуваат внимание“.

Ако наместо кинење на далеку поевтини фармерки, сакате да носите ваков дизајн, истите ги продава Carmar Denim за цена од 130 евра.

A post shared by CARMAR Denim (@carmardenim) on

За тие пари добивате неколку тексасни ленти, а ќе обезбедите отворен поглед на сите минувачи на улица на вашиот задник и нозе.

Advertisements
To Top