Повеќе не се срамете: Еве начини како да започнете „валкан“ разговор

Валканите и запалувачки секси разговори среде сексот можат значително да ја подгреат атмосферата, но не им доаѓаат на сите „туку така“.

Ова се совети како најлесно да ги започнете.

Во одредени љубовни советодавни наведувања кај гиниколозите го користат зборот „пенетрација“, а во креветот е нешто сосема поинаков изборот на изрази. На вас е да ги поставите правилата и границите.

Реакција

Ако ве допре каде што ви се допаѓа, кажете го тоа на глас. Не молчете, туку откријте ги сите свои стратешки места. И тоа без да се срамите.

Комплименти

Знаеш што точно ти се допаѓа на него, но ако не му кажеш, ниту тој нема да се чувствува секси. Кажете му отворено, зошто да не.

Упатства

Ако сакате некаде да ве допре, кажете му каде точно е тоа место. Дури и ако знаете што точно ви се допаѓа, се ќе звучи посензуално, ако зборувате, имате впечаток дека ве слуша, а вие командувате. Сето тоа лесно може да се поприми во постела.