Спорт

Потег за уживање: Двојниот цепелин во режија на Филип Лазаров и Поповски

Македонија имаше лесна задача против Ангола во второто коло од СП, па имаше простор и за неколку атрактивни потези.

Посебно се издвојува атракција во која главната улога ја имаше Филип Лазаров, тој со цепелин го проигра Мартин Поповски, овој му врати на ист начин, по што следуваше егзекуција.

To Top