Филм / ТВ

Последниот „трејлер“ за „Подемот на Скајвокер“

Како што е и кратко, ама јасно кажано во описот на последното, најново најавно видео за „Star Wars: The Rise of Skywalker“ – сагата ќе заврши, приказната живее вечно.

Advertisements
To Top