Жешко

Нова доза провокација од Кара дел Торо за World Swimsuit

Локацијата е Sugar Beach Golf & Spa Resort, Mauritius, моделот веќе кажавме – опасно провокативната Кара дел Торо. Зад фотоапаратот е Жак Вејерс, а за видеографиката се задолжени Стивен Микелсен и Рајан Џенсен.

Другото не може да се опиши, треба да се погледне на видеото. 😉

To Top