Поштено си платил три авионски билети за до него во авион да седи и неговото големо куче (снимка)


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Габриел Богнер ги изненадил стјуардесите кога се појавил на летот со својата германска дога, за која си платил авионски билети за две седишта за да може да патува заедно со него.

Габриел, основач на стартап, се преселил од Лос Анџелес во Њујорк и објаснил дека на неговото куче Дарвин му било прв пат да лета. Тој објасни дека огромното куче, кое има пет години, е и негово куче за поддршка и мора постојано да биде со него. Имено, Габриел има Кронова болест, а Дарвин му помага полесно да ја преброди болката.

@gibbon1215 Who says Great Danes aren’t airplane dogs. Shoutout to @American Airlines for making our move to Brooklyn a piece of cake though! (Yes I bought 3 seats for us on the plane) #greatdane #dog #gay #fyp #tiktok #newyork #brooklyn #doggo ♬ Funny Background – Stefani