Пораката која ја прати Адриана Лима треба да ја прочита секој маж!

Адриана Лима ја искористи приликата на „Денот на заљубените“ да им прати силна порака на сите за тоа што значи да бидеш жена.

„Што е жена? Кога е тивка, низ главата и минуваат милион работи. Кога гледа во тебе, се прашува зошто толку те сака иако си земаш здраво за готово. Кога ти вели дека ќе биде со тебе, тоа значи дека ќе стои цврсто до тебе како камен. Немој никогаш да ја повредиш и да земаш здраво за готово. Ова многу трогателна порака која им ја прати на жените“.

Некој ја праша: „Работиш или си домаќинка?“ Таа му одговори: „Јас сум домаќинка која работи полно работно време. Мојата работа трае 24 часа дневно. Јас сум мајка. Јас сум жена. Јас сум куварка, чистачка, келнерка, учителка, дадилка, медицинска сестра и советничка“. вели таа.

„Немам годишен одмор, немам боледување, немам слободни денови“, вели Лима.

„Ова е посветено на сите жени. Секоја жена зачинува, нејзиното присуство не значи, но кога ја нема се е без вкус. Препрати го ова до сите жени“ напиша Адриана.

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on