Поради неа ќе се навлечете на утринска гимнастика

Гајана Багдасјаран е одлучна на сите да им ја покаже својата утринска рутина на вежбање која добива импресивни димензии.

Кога еднаш ќе ја погледнете нејзината здрава навика, гарантирано ќе се навлечете на таа дразба. Или евентуално на вежбање. 😉