Попови ги „осветуваат“ руските регрути кои заминуваат да војуваат во Украина (снимка)


Аргентина на се или ништо, сега мора против Очоа - 7 ден ↓↓↓Човек со „вистинска вера“ нема страв од смрт, вели едниот поп. Ако загинете за својата земја, ќе бидете со Бога во неговото царство, додава. За која своја земја? За Русија да гинат во Украина?