Полски туристи претепани од спасувачи на плажа во Сончев Брег (снимка)

Група туристи од Полска биле брутално претепани од локалните спасувачи на плажа во бугарското летувалиште Сончев Брег. Спасувачите кои со боксови и клоци ги претепале туристите потоа избегале од местото пред да дојде полицијата, но некои од присутните на плажата ја снимиле сцената и снимката беше споделена на интернет.