Полош сервис во тенисот немате видено (снимка)


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Ваков сервис навистина тешко е да се коментира или да се опише.

Требаше да сервира на една страна промаши и сервираше сосема на спротивната ама ниту таму не погоди…На социјалните мрежи веќе се поставува прашањето – дали ова е најлошиот сервис во историјата на тенис?