Полинезиско гостопримство за Макрон


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Каков пречек му направија во Француска Полинезија, како го накитија, секоја чест. 😀