Покажа скоро сè: Криси Тајген во провокативно издание за Love


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Беше прашање на време кога во „адвентскиот“ календар на списанието Love ќе се појави Криси Тајген. Реално, да не ја вклучеа во нивниот секси видео серијал, сериозно ќе се запрашавме што не е во ред со нив.