Младешките манекенски обиди на Никол Кидман се живи цепки (видео)


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓За време на нејзиното гостување во петочното Graham Norton Show, Никол Кидман беше „соочена“ со нејзините обиди како модел во 1983 година за Australia’s Doll списанието, кога таа беше во нејзините средишни тинејџерски години.