Под анестезија почна да му се „пушта“ на медицинскиот брат и го побара за маж


ТОП викенд: Битка за Манчестер и две дербија во Италија! ↓↓↓


A не го ни знае, нормално.Типот добро се носеше со нејзините муабети. Всушност, му беше и доста забавно. А типката…сигурно добро се има смеено откако ја видела снимката. Или можеби очајно сака да се мажи, па така потсвесно тоа излегува од неа кога ќе се најде во пијана или анестезирана состојба.