Почина култниот фудбалски агент Мино Раиола


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Од Италија пристигнуваат трагични вести за фудбалскиот свет.

Фудбалскиот агент, веројатно најпознат во светот, Мино Раило почина на 54-годишна возраст после кратко боледување.

Раиола неодамна беше примен во болница поради проблеми со здравјето, подоцна имаше информации дека состојбата е подобрена, но очигледно сега наеднаш се влошило. Повеќе информации во медиумите се уште нема.