По повод денот на вљубените, најпопуларниот порно сајт нуди бесплатен пристап до премиум содржината!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Еден од најпопуларните порно сајтови во светот, Порнхаб, на своите корисници за Св. Валентин им понуди пристап до сите премиум содржини на сајтот.

Иако на сајтот постојат тон бесплатни содржини, полните снимки и премиум видеата Порнхаб ги наплаќа, но веќе години со ред на овој ден тоа е бесплатно.

A post shared by Pornhub (@pornhub) on

Ако им се верува на бројките од минатата година, луѓето премногу гледаат на овој ден. Имено, сообраќајот на сајтот во 2017 година на овој ден пораснал дури за 308% во однос на ден претходно и ден после.

A post shared by Pornhub (@pornhub) on

Земјите од латинска Америка оваа поволност најдобро ја користат, бидејќи сообраќајот во Чиле се зголемил за 7288%, во Мексико 4813% и во Перу 4845%. За спордба во САД, сообраќајот пораснал за 425%.