Вебкафе

Пијана работа: Германски туристи „си ги извадоа очите“ на плажа во Мајорка (видео)

Сме виделе пожестоки групни тепачки, ама сепак, со оглед на фактот дека добар дел беа пијани, имаше многу паѓање од не така многу удари.

To Top