Петок за уживанција


Викенд најава: Интер - Милан, Тотенхем - Ман.Сити и Феенорд - ПСВ ↓↓↓Петок ќе биде уште еден ден за уживање. Сончево и речиси без ветер ќе биде во текот на целиот ден.

Наутро ќе биде прилично свежо, но со позитивна температурата која ќе има вредности во дијапазонот помеѓу 0 и 5 степени.

Преку ден ќе биде релативно топло.. Максималната вредност на температурата ќе биде во границите помеѓу 14 и 17 степени во охридско преспанскиот, полошкиот, овчеполскиот и пелагонискиот регион западниот, односно помеѓу 11 и 13 степени на повисоките места. Најтопло ќе биде долж вардарската долина, околу 18 Целзиусови.

Скопскиот крај очекува ведро и тивко време .Температурата ќе има минимална вредност околу 0, а максимална до околу 18 степени.