Перверзија од возење кое ќе ги импресионира моторџиите


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Типот е каталонскиот професионален мотоциклист Тони Боу, а вози „офроуд“ некаде кај Сео Де Уржел, во пределите на каталонските Пиренеи.