Фантастична инструментална преработка на „Sultans of Swing“ од уличен гитарист


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Уличниот гитарист Мигел Монталбан направи одлична инструментална преработка на одличната „Sultans of Swing“ од Dire Straits, привлекувајќи го вниманието на случајните минувачи на лондонските улици.