ПЕКОЛ: Што се случува кога ќе се здружат жена и љубовница! (ВИДЕО)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Секогаш љубовните триаголници се интересни, да бидеме поконкретни, се сеирџиски за јавноста. Реакциите на неверство често знаат да бидат бурни и да привлечат големо внимание. Но, за разлика од стандардните примери, во Кина расплетот беше малку поразличен.

Наместо, како стандард, да се соочат жената со љубовницата и да си се разберат со помош на насилство, овој пат решија да се здружат против неверникот.

И двете го изведоа на улица, и пред очите на бројните минувачи почнаа наизменично да го удираат со се што ќе најдат, а на крајот ’кутриот’ маж остана ем претепан ем гол.

Погледнете: